Bij Sanitair Online zit je voor een Geberit inbouwreservoir echt goed

31Vandaag komt het zelfstandig verbouwen van je woning aan bod, een thema dat overigens vaker zal terugkomen. Als experts op het gebied van klussen, kun je verwachten wel vaker tips en adviezen mee te krijgen. Vandaag gaan we dieper in op het bouwen van je eigen badkamer. Met de vele historische panden die onze stad eigen is, heb je beperkingen in hoever je kunt gaan met een verbouwing. Niet elk huis zal bijvoorbeeld geschikt zijn voor het inbouwen van een vloerverwarming bijvoorbeeld.

Zelfstandig aan de slag met je badkamer of toilet

58En toch zijn er zaken die in elke badkamer zelfstandig opgepakt kunnen worden en waarvan je ook nog een duidelijke gebruiksaanwijzing kunt verwachten – zodat ook, of beter nog, zélfs de leek ermee aan de slag kan. Zoiets betreft het inbouwen van een reservoir in je toilet. Er zijn complete pakketten te verkrijgen, voor een zeer scherpe prijs bovendien, die je veel geld doen besparing in vergelijking met het te laten doen door bijvoorbeeld een loodgieter of het kant en klaar te kopen bij een sanitairwinkel.

60Zelf kan ik de website Sanitair Online aanraden en dan met name het Geberit inbouwreservoir. Zo’n Sanitair Online Geberit inbouwreservoir wordt namelijk al voor zo’n 140 euro aangeboden, en dat terwijl de adviesprijs hiervoor rond de 220 euro bedraagt. Een netto winst van ongeveer een derde van de aankoopprijs dus, tel uit dat voordeel. Nergens anders heb ik het voordeliger gevonden dan via de webwinkel van het gerenommeerde Sanitair Online en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je eigen woning hier, stadsgenoot, bezoek dan zeker de website eens!