De populariteit van gebruikte legbordstellingen

De populariteit van gebruikte legbordstellingen

Als opslagsysteem zijn legbordstellingen of gebruikte legbordstellingen razend populair. Waarom deze stelling veel wordt toegepast in een magazijn heeft vooral te maken met volgende voordelen: de lange levensduur van de gebruikte legbordstellingen en het gebruiksgemak. Legbordstellingen heb je in verschillende soorten en maten. De uitvoeringen en de afmetingen kan je zelf bepalen. Die flexibiliteit is een bijkomende troef die vaak doorslaggevend is. Welk product je ook wil stockeren, maakt weinig of niets uit. Bovendien heb je met gebruikte legbordstellingen de mogelijkheid om je opslagcapaciteit voor verschillende doeleinden toe te passen. Niet alleen in een magazijn is dit mogelijk, maar ook in een kantoor om documenten te archiveren. Legbordstellingen worden vervaardigd in metaal of in hout. Het draagvermogen is vrij hoog.

 

Gebruikte legbordstellingen voldoen aan wettelijke basisvereisten

Bij de aankoop van een gebruikte legbordstelling moet je je geen zorgen maken over het veiligheidsaspect van de stelling. Zij worden volledig geïnspecteerd en nagecheckt of ze voldoen aan de opgelegde kwaliteitseisen op vlak van veiligheid. Daarnaast speelt de prijs van gebruikte legbordstellingen uiteraard ook een belangrijke rol. Zij staan aanzienlijk lager geprijsd dan nieuwe stellingen. Een andere bijkomend voordeel is de flexibiliteit van legbordstellingen. Zo heb je de mogelijkheid om legborden toe te voegen, te verplaatsen of de vakverdeelschotten naar eigen wens in te richten.

 

Gebruikte legbordstellingen zijn vaak het meeste voordelig in prijs

Een ander pluspunt van gebruikte legbordstellingen is uiteraard het prijskaartje dat er aan vasthangt. Binnen het hele gamma stellingen voor magazijnen is een gebruikte legbordstelling veruit het meest voordelige. Vaak verschilt het van onderneming tot onderneming en is het wel afhankelijk van je eigen persoonlijke wensen. Daar kan je niet onderuit. Andere criteria die de prijs van gebruikte legbordstellingen bepalen zijn: het gebruikte materiaal, de afmetingen van de stelling en de merknaam van de stelling. De stellingen zijn te verkrijgen in verschillende breedtes en draagvermogens. Op die manier maak je de stelling heel efficiënt en op maat zoals je dat zelf nodig vindt. Een legbordstelling heb je al voor de ronde som van honderd euro.