Details van wilde bloemen

Om een ​​groot dak te bedekken, worden over het algemeen vetplanten gebruikt. Vetplanten kunnen overleven in ondiepe bodems die slechts 2 inch diep zijn. Met wilde bloemen kunt u slechts 4 tot 6 inch aarde op uw dak gebruiken. Ze verschillen niet zo veel van een sedumdak, maar ze verschillen in sommige opzichten. Wilde bloemen zijn zeer tolerant ten opzichte van droogte, maar ze hebben meer vocht nodig dan sommige vetplanten, vooral als ze beginnen te planten, ze moeten ook na een paar weken zonder regen worden bewaterd. Wilde bloemen kunnen ook het beste worden gekweekt uit zaden, in tegenstelling tot andere vetplanten die worden gekweekt uit geroote pluggen.

Soorten wilde bloemen

Zee zuinigheid, deze planten worden ook wel Armeria maritima genoemd; ze groeien meestal in de wilde oceaan, ze lijken ook op klein gras. In de zomer zijn ze echter bedekt met roze bloemen. Op sommige plaatsen kunnen ze worden gebruikt als een sedumdak. Laten we eens kijken naar wateraardbei; ze zijn ook bekend als apontentillia anserina. Ze zijn een goede keuze voor een schaduwrijk dak. Ze zijn zeer goed bestand tegen droog weer. Ze zijn erg mooi met een felgele kleur, ze bloeien in de vroege zomer en het late voorjaar. Duizendblad ze worden ook wel Achillea Spp. Het zijn mat vormende bodembedekkers met brede witte bloemen. Dit soort plant is erg leuk voor vlinders en bijen.

Aromatische kruiden gebruiken voor groendaken

Aromatische kruiden planten kunnen zowel voor bodembedekkers als voor groendaken worden gebruikt. Ze hebben een hoge tolerantie voor droogte, ze kunnen ook overleven in ondiepe bodems van ongeveer 2 inch. Deze kruiden hebben net als de succulent voldoende water nodig om te kunnen groeien. Ze hebben ook water nodig om te overleven in droogte. Oregano wordt ongeveer 15 cm lang en ze hebben deze unieke Italiaanse geur. Een ander aromatisch kruid om naar te kijken is de Thyme Typisch. Ze worden tot 4 inch hoog en zijn de hele zomer bedekt met roze bloemen. Het belangrijkste idee hier is dat als je een groot gebied hebt om te bedekken, het het beste is om deze kruiden als kleine beestjes te krijgen, het zal je wat geld besparen.