Een sonoconnect in verschillende maten

sonoconnect

Wie heeft nog nooit van een sonoconnect gehoord, dan probeer ik het hier even uit te leggen. Dit is een slang die bestaat uit een microgeperforeerde aluconnect binnenslang (bedekt met een folie om ervoor te zorgen dat er geen glasvezels in de luchtstroom komen, ook kan deze slang geluiden, veroorzaakt door componenten in het hoofdkanaal tegen gaan. Erg duidelijk is deze uitleg misschien niet, maar als je op de website van Growexpert gaat kijken zie je precies wat ik bedoel. Hier staan foto’s van het betreffende product en daar kan je nog veel meer afbeeldingen vinden.  sonoconnect

Goede service

Omdat het voor mij allemaal nog nieuw was om plantjes te gaan kweken heb ik meteen de hulp van de medewerkers van Growexpert ingeschakeld. Zij hebben er meer verstand van en kunnen mij goed op weg helpen. Natuurlijk had ik al wel de plantjes in huis, maar de spullen om deze ook goed te laten groeien ontbrak hier nog aan. Met de medewerker hebben wij mijn lijstje afgewerkt en hier werden nog heel veel spullen aan toegevoegd, zoals een sonoconnect en een tijdschakelaar. Inmiddels heb ik mijn kweekspullen allemaal al op de juiste plaats staan en is het nu wachten tot alles gaat groeien.