Om toch wat meer zekerheid te kunnen ervaren hebben wij recentelijk gekozen voor Hikvision. Nu is dit natuurlijk een mooi woord om eens binnen scrabble te gebruiken maar eigenlijk staat het voor een bedrijf dat zeer betrouwbare alarminstallaties heeft weten te ontwerpen; althans; dat vinden wij. Wij hebben ons toch, bij tijden, wat onrustig gevoeld qua veiligheid en daarom besloten we het zekere voor het onzekere t enemen na de aanschaf van onze nieuwe auto. We hebben veel gelezen op het internet en zijn toen tot de conclusie gekomen dat we heel erg graag een IP camera systeem wensen van het merk Hikvision,

Het werk echthikvision

Dit type systemen van Hikvision is heel eenvoudig te installeren en de kwaliteit is erg hoog. Wij hebben een camerasysteem en ik moet zeggen dat ik verbaasd ben over de beeldkwaliteit. Ik kan mijn auto nu dag en nacht in de gaten houden maar vind dat dan ook weer niet nodig, wel weet ik dat ik nu altijd even terug kan kijken als ik vermoed dat er iets te bekijken is. Ik hoop dat ik dit systeem nooit echt nodig blijk te hebben en heb het liever ten onrechte aangeschaft maar ik ben liever iets voor dan dat ik achteraf spijt heb van het niet aanschaffen waarmee ik enorme schade had kunnen voorkomen of oplossen. Ben je ook op zoek dan kan ik een systeem van dit merk zeker aanraden.

 

hikvision-wifi-hd-camerabewaking-set-met-2-binnen

 

alarm

 

 

 

Hikvision