Goede service bij Bouw-handel rookkanalen!

logo-bouw-handel

Normaal bestel ik niet veel producten via het internet. Ik vind dit nooit zo fijn omdat ik dan toch het persoonlijke contact mis en vooral voor de afhandeling van klachten is dat natuurlijk heel erg belangrijk.

Grote bestellingkap_3 isoduct_rookkanalen_-_3

Deze keer moest ik wel wat via het internet bestellen. Op mijn werk zouden namelijk twee open haarden geplaatst worden en de taak was aan mij om deze te bestellen. van het bedrijf dat de open haarden zou gaan plaatsen had ik begrepen dat ik bij Bouw-handel rookkanalen moest zijn voor een scherpe prijs en goede kwaliteit.

Ik was helemaal niet bekend met rookkanalen of wat dan ook. Ik had wel een lijst met onderdelen meegekregen die ik moest gaan bestellen. Omdat ik toch zeker wilde weten dat ik het goed deed heb ik de klantenservice gebeld zodat ik samen met een medewerker de bestelling kon plaatsen. Ik begreep namelijk niks van die termen.

Een medewerker van Bouw-handel rookkanalen heeft mij heel vriendelijk geholpen en mij advies gegeven over hoe ik het moest bestellen. Alles ging daarna makkelijk ik moest alleen afrekenen maar dat kon ook achteraf gebeuren! Ze hebben een systeem waarbij het mogelijk is om 14 dagen na aankomst van de bestelling pas te betalen.

De bevestiginsmail kreeg ik via de e-mail toegestuurd en hier stond ook heel netjes de geschatte levertijd op.

Ik heb verder niet meer veel meegekregen van het monteren van de onderdelen maar ik heb wel begrepen dat de bestelling op tijd was aangekomen en dat alles goed besteld was!