gietvloer kosten

Gietvloeren zijn terug te zien in veel woningen, kantoren en winkels. De afgelopen paar jaar heeft men zich toegelegd op slimme en duurzame gietvloeren zoals epoxy- en polyurethaan afwerkingen en ook de gietvloer kosten in de gaten houden. Dit zijn stuk voor stuk naadloze afwerkingen die op elke ondergrond kunnen worden aangebracht. Gietvloeren zijn de perfecte afwerking om een ​​onderhoudsarme ruimte, een esthetische sfeer en vooral een zeer comfortabele ruimte te creëren. Het gebruik van polyurethaan- en epoxy harsen maakt vloeren stof- en vuilafstotend, waterafstotend en vooral; maakt ze bestand tegen elke chemische of mechanische belasting. Gietvloeren kunnen in een groot aantal verschillende kleuren worden aangebracht, evenals transparante afwerkingen en toplagen, waaronder slipvaste en antistatische toplagen.

gietvloer kosten

Kleurrijke en onderhoudsarme gietvloeren

De afwerkingen van een gietvloer bevatten pigmenten en additieven van de hoogste kwaliteit om de kleur gedurende een lange periode te behouden en de invloed van UV-straling te weerstaan. Het grootste voordeel van polyurethaan versterkte gietvloeren is het brede toepassingsgebied; badkamers, woonvloeren, keukens en zelfs garages. Noem maar op, polyurethaan gietvloeren kunnen op elke vloer ondergrond worden aangebracht. De afwerking heeft een stabiel en schoon oppervlak nodig, dus dit is de belangrijkste taak waar ons team aan werkt. Veel oudere betonnen vloeren hebben een vorm van gladmaken en schoonmaken nodig. Schuren is de meest effectieve manier om alle kleine oneffenheden in een oudere betonplaat glad te strijken.

Het gebruik van gietvloeren in industriële omgevingen

Industriële omgevingen vragen om een ​​ander soort gietvloersysteem. De vloerafwerking moet bestand zijn tegen extreme chemische en mechanische belastingen, of het nu gaat om een ​​zwaar transportvoertuig of een olielekkage. De enige harssoort die aan al deze eisen voldoet, is epoxyhars. Epoxy versterkte gietvloeren kunnen zeer dun en volledig naadloos worden aangebracht hoewel de gietvloer kosten wel wat hoger zijn. Het beschermt de grond tegen bepaalde vloeistoffen en de gehele afwerking is stof- en vuilafstotend. Je hebt ook gietvloeren met elektrische statische ontlading afwerkingen die antislip zijn en vele andere eigenschappen hebben die bijdragen aan weinig onderhoud, duurzaamheid en kernkwaliteit van industriële vloeren.