Leuke tip voor kinderen: jongens behang

jongensbehang

Wil jij de kamer van je zoon gaan veranderen? Dan kan nieuwe behang zeker niet ontbreken in de nieuwe kamer. Met nieuwe behang kun je een kamer al compleet veranderen. Het is ook een goede basis om vanuit te starten. Na het kiezen van leuk behang kun je dan bijpassende meubels en accessoires kopen. Het is mooi als de meubels en accessoires dezelfde kleur zijn als het behang of als ze binnen hetzelfde thema passen. In dit artikel geef ik je wat leuke ideeën voor jongensbehang.

jongensbehang

Jungle behang

Dit jungle behang lijkt op het botanisch behang. Botanisch behang staat bekend om de natuurlijke aspecten, zoals grote bladeren en verschillende soorten planten. Dit jungle behang van kinderen lijkt hier dus wel op. Bij jungle behang komen namelijk ook wat planten en bladeren uit de jungle voor. Ook de wilde dieren uit de jungle mogen niet ontbreken bij dit behang. Vrijwel alle kinderen houden van dieren en zullen dit behang dan ook te gek vinden.

 

Auto behang

Als je aan jongensbehang denkt, denk je aan auto’s. Het behang van auto’s mocht dus ook zeker niet ontbreken in dit rijtje. Veel jongens zijn fan van auto’s en zouden dit al te graag willen op hun eigen kamer. Je zou kunnen kiezen voor veel kleine autootjes op het behang of voor één grote auto over de gehele wand.

 

Voetbal behang

Voor de jongens die van voetbal houden is dit behang super leuk. Je kunt het behang aanschaffen met het logo van hun favoriete voetbalclub, maar je kunt er ook voor kiezen om behang met verschillende voetbalspelers op de muur van je zoon te doen. Door nog wat andere voetbalspulletjes aan het interieur van de kamer toe te voegen creëer je een echte voetbalkamer voor je kind.

 

Legerprint

Als je op zoek bent naar wat neutraler behang is de legerprint ideaal voor jou. De print is dan verspreid over de gehele wand van de kamer en doordat de print wat rustiger is kun je gemakkelijk andere meubels en accessoires toevoegen aan de kamer.