Mijn cv ketel vervangen op korte termijn

Ik denk dat er vele huishoudens met mij zijn als ik het heb over het vervelende nieuws als je je cv ketel vervangen moet. Dit is meestal flink aan de prijs en dit komt nooit op het juiste moment. In mijn geval kwam dit erg onverwachts, ik kwam nietsvermoedend thuis van mijn werk, en die dag was het erg koud en ik liep direct door naar binnen om als eerste de verwarming flink hoog te zetten. Tot deze weigerde en ik eigenlijk al meteen in mijn achterhoofd wist dat de ketel zijn beste tijd wel heeft gehad. Dit moest natuurlijk snel in orde komen voordat de kou echt gaat doorzetten, en dus besloot ik eens op internet te kijken. Al snel kwam ik op deze site van Holland Warmte.

Ik kon hier veel informatie vinden voordat ik een keuze kon maken

Wat een erg prettige site is dit zeg! Ik kon hier al snel zien wat ik het beste kon kiezen voor mijn woning. En de uitgebreide uitleg in de filmpjes die op deze site staan zijn erg duidelijk. Op deze manier kon ik informatie inwinnen over ketels. Nu kan ik op een zelfverzekerde manier mijn cv laten vervangen en ben ik eigenlijk blij dat dit nu is geregeld en ik niet voor een “koude” verrassing kom te staan. Het is een prettig idee dat ik dertien jaar garantie heb, dus deze zorg kan ik gelukkig erg lang uitstellen! Ik ben een tevreden klant en daarom hoort deze ervaring zeker thuis op mijn blog!

Tzerra-actie