npi-logo

npi_merkVoor mijn ouders ben ik op zoek gegaan naar boeidelen. Zij wilden namelijk al een tijdje boeidelen laten plaatsen. Eigenlijk wist ik zelf ook niet zo goed waar ik deze boeidelen moest bestellen, maar uiteindelijk heb ik een heel goed bedrijf gevonden.

Online gevonden

Omdat ik nog nooit eerder een bedrijf had benadert voor boeidelen wist ik niet zo goed waar ik moest zoeken. Hierdoor ben ik maar het internet op gegaan, zodat ik via de bekende zoekmachines hopelijk een goed bedrijf zou kunnen vinden.

Er kwamen heel veel zoekresultaten, maar er zat uiteindelijk een goede bedrijf tussen. Het bedrijf dat mij het beste leek was “NPI”, dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in boeidelen. Op de website zag ik al dat zij veel verschillende soorten boeidelen aanboden en daarom leek het mij een goed idee om contact op te nemen met het bedrijf.

Toen ik contact had opgenomen met het bedrijf heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Het leek mij een goed idee om te laten zien wat en waar wij precies de boeidelen wilden hebben. Mijn ouders konden zo ook uitleggen waar zij naar op zoek waren.

swish-dakrand-wit-450x200Tijdens de afspraak hebben we besproken wat de mogelijkheden waren en wat het beste bij de wensen van mijn ouders paste. Uiteindelijk hebben mijn ouders de boeidelen besteld, omdat de totaalprijs ontzettend voordelig was.

De boeidelen zijn van de week geplaatst en ik moet zeggen dat het er heel erg goed uit ziet. Mijn ouders zijn heel erg tevreden en ik ben blij dat ik dit bedrijf heb kunnen vinden!