Plakhetzelf.nl is mijn keuze in raamfolie

Ik wil het vandaag eens met jullie hebben over raamfolie. Heeft een van jullie weleens raamfolie gebruikt? Het wordt ook weleens glasfolie genoemd, maar ik houd het in dit artikel tot raamfolie. Ik had het net over raamfolie met mijn vriend. Zij wilt het namelijk graag aanbrengen op een aantal glazen deuren in haar huis. Deze folie neemt ze af bij Plakhetzelf.nl, een grote aanbieder in raamfolie. Zelf ben ik sinds kort op zoek naar dezelfde oplossing voor een aantal ruiten in mijn woning die er vooralsnog niet bepaald uitnodigend uitzien en wel extra aandacht nodig hebben.

glas-in-lood-raamfolie-modern-200x150 raamfolie-plakken-plakhetzelf-logo-kortingIk heb inmiddels eens de website van Plakhetzelf bekeken. Hierboven heb ik een afbeelding toegevoegd. Dit is een voorbeeld van full colour raamfolie, wat ik prachtig vind. Ik las ook op hun website dat het mogelijk is om voor een uniek en exclusief ontwerp te gaan dat tot een finaal product wordt uitgewerkt met de hulp van een ontwerper. Zelf wil ik namelijk voor een variant op het inmiddels bekende Home Sweet Home design. Dit ontwerp en de gevoelens die het bij me oproept spreken me dan ook zeer aan. Wat vinden jullie? Is raamfolie een heuse toevoeging aan je interieur of laat je het liever links liggen?