Posters zijn de nieuwe foto’s

Als kind zijnde gingen we door tijdschriften heen slenteren om meteen de posters eruit te halen, iedereen had wel een magazine waar ze helemaal dol op waren. Je favoriete rockband of paardenmagazine. Je kan het zo gek niet bedenken en het is er. Helemaal uitkijkend naar het bezoekje van de postbode. Nu is het vaak mogelijk om zelf een poster uit te laten printen en dit mooi in te laten lijsten voor aan je muur. Geen lelijke duct tape meer nodig om naar te kijken, vaak blijft dit ook niet zitten. Dus dit is dan de meest perfecte oplossing.

Voor ieder wat wils

Een poster is geen poster zonder posterlijst. Dit geeft de poster een veel luxueuzere uitstraling waarmee iedereen perplex staan als ze bij je op de koffie komen. Zo hoef je je niet te schamen en bang te zijn dat je poster ineens van de muur afvalt. Je kunt de posters overal in je woning neerzetten of ophangen. De wc is bijvoorbeeld een erg leuke en vooral interessante plek om helemaal te personaliseren met dit soort woonaccessoires. Daarnaast zou je daar ook allemaal kleinere foto’s kunnen ophangen, een leuke scheurkalender en mooie beeldjes. Mits je daar natuurlijk ruimte voor hebt. Het is altijd leuk voor gasten om een opgepimpte wc binnen te lopen.

Neem zelf het initiatief

Natuurlijk kun je ook zelf een posterlijst in elkaar zetten. En het is niet heel moeilijk. Vaak heb je alleen het materiaal nodig, een zaag en wat spijkers. Soms heb je ook houtlijm nodig, maar dat zal niet altijd nodig zijn. Je kunt met verschillende materialen aan de gang gaan zoals acrylaat of een mooie houtsoort. Deze kun je ook oliën in verschillende houtkleuren om het helemaal jouw stijl te maken. Je hebt natuurlijk ook veel soorten hout waar je uit kunt kiezen en iedere houtsoort is weer net iets handiger voor het ene project dan voor de andere.