HoutkachelAfgelopen week was ik op een verjaardag van mijn oom. Het was er erg gezellig. Aangezien het wat aan de koude kant was, besloot hij om na het eten de Houtkachel aan te doen. De kachel zag er hartstikke leuk uit. Het gaf het interieur een enorme boost. Ik vond het zo’n leuke kachel dat ik zelf ook besloot om er een te kopen. Ik ben toen gaan kijken op Google en kwam vervolgens uit bij www.hrhoutkachels.nl. Over dat bedrijf stonden ontzettend veel goede recensies. Zo stond er dat ze echt kwaliteit leveren en dat ze daarnaast ook nog eens erg duurzaam zijn. Dat was precies waar ik naar opzoek was.

Op de website kon je alles erg gemakkelijk vinden. Technisch was alles goed ingedeeld en elke kachel had een goede omschrijving. Op deze manier wist je precies wat je kocht. Toen ik verder keek zag ik dat je ook nog eens online kon bestellen. Daar heb ik direct gebruik van gemaakt!

Online besteld!hout

Het bestellen van een Houtkachel was erg gemakkelijk. Alles stond duidelijk aangegeven en het betalen was goed beveiligd. Het fijne was dat je meerdere betaalfuncties had. Zo kan je altijd op een manier betalen dat je zelf prettig vind. In totaal duurde het maar vijf dagen voordat ik mijn kachel binnen had. De service is dus perfect. Evenals de kwaliteiten van de kachel. Het is gemaakt van goede materialen en daarom ook echt een aanrader. De kwaliteit/prijs verhouding is super goed. Het is daarom ook echt een aanrader om er een te kopen. 

Op de website kan je veel informatie vinden over alle kachels. Mocht je er niet uitkomen kan je ze telefonisch bereiken en via de mail. Maak daar ook zeker gebruik van bij twijfel. Ze staan je namelijk erg graag te woord.