Als je een huis gekocht of gehuurd hebt wil je natuurlijk wel dat alles er zoveel mogelijk tiptop uitziet. Dat geldt voor alle kamers, maar natuurlijk ook voor de trap. Vroeger werden trappen vaak voorzien van vloerbedekking maar als deze er afgehaald wordt houd je vaak een verveloze trap over. Om hier wat moois van te kunnen maken, kun je ook kiezen voor een totale traprenovatie.

Mogelijkheden

Bij Stairz Traprenovatie kunnen ze zowel een open als dichte trap voor je renoveren. Hierbij worden niet alleen de treden behandeld maar is het ook mogelijk de zijkanten meteen mee te doen. Voor alle mogelijkheden kijk je het beste even op de site of vul je het contactformulier dat je daarop vindt even in.

Dichte trap

Op een dichte trap worden alle treden voorzien van nieuwe overzettreden, stootborden en traplijsten. Om ervoor te zorgen dat alles netjes afgewerkt is worden er ook nieuwe onderlijsten geplaatst. Als je de trap van onderen bekijkt is deze ook mooi afgewerkt. Het is ook mogelijk de zijkanten te voorzien van een nieuwe laag.

Open trap

Bij een open trap kun je kiezen voor een enkelzijdige of een volledige renovatie. Als de trap zich in de woonkamer bevindt is het wijsheid te kiezen voor een volledige renovatie waarbij de treden volledig rondom voorzien worden van een nieuwe laag. Als je voor een enkelzijdige renovatie kiest kijk je altijd tegen de niet behandelde onderkant van de trap aan. Schilder je de onderkant zelf, dan kijkt het uiteraard wel netter hetgeen voor bijvoorbeeld een zoldertrap geen probleem zou vormen.