motor Faac

motor FaacVandaag ga ik het hebben over de motor Faac, dit doe ik omdat ik omdat ik thuis een rolluik heb voor onze veiligheid. We hebben meerdere rolluiken die er ’s nachts voor zorgen dat niemand bij ons kan inbreken. Dit is in het verleden al een aantal keer gebeurd en deze bescherming moet ervoor zorgen dat dit niet meer gebeurt. Helaas gingen een van de rolluiken pas geleden niet meer naar beneden. Ik heb toen een monteur laten komen en deze vertelde me dat de motor van het rolluik kapot was. Ik moest dus opzoek naar een nieuwe motor voor in het rolluik.

motorIk had totaal geen idee waar ik dit kon kopen, daarom ben ik het internet opgegaan. Op het internet hoopte ik bij een goede aanbieder uit te komen. Na goed zoeken kwam ik gelukkig uit bij Zonnerij.nl, dit bedrijf verkoopt de motor Faac, op het internet las ik dat dit een erg goed product is, daarom besloot ik het meteen te bestellen.

faacEen goede keuze!

Mijn aankoop kwam gelukkig al snel in huis en dat laat zien dat dit bedrijf goede service biedt.  Het motortje doet het erg goed, het zorgt ervoor dat het rolluik het weer doet en daar ben ik uiteraard erg blij mee. Dat was natuurlijk toch de reden dat ik dit product heb aangeschaft. Ik ga er dan ook van uit dat mijn rolluik het de komende jaren weer blijft doen, en dat is natuurlijk een erg fijn idee.