Wij genieten van onze Terrasscherm

Xterior

XteriorBegin deze zomer hebben we vrienden op visite gehad bij ons. Aangezien het prachtig weer was zaten we natuurlijk in de tuin, helaas verstoorde de wind onze avond. Alles viel op en ikzelf begonnen me aardig te irriteren aan het feit dat het niet zo liep zoals ik wilde. Mijn zoektocht naar een oplossing leidde mij naar de website van Xterior. Hun hebben namelijk een Terrasscherm, precies zoals ik het hebben wil. Ik heb eerlijk gezegd niet verder gezocht naar een ander bedrijf aangezien ik er vanuit ging dat het echt niet goedkoper kon zijn als dat hun het aanbieden.Terrasscherm

Een offerte opvragen duurt niet lang.

Wanneer je een keuze hebt gemaakt dat je een Terrasscherm hebben wilt kan je gemakkelijk bij hun op de website een offerte opvragen. Het enige waar je voor moet zorgen is dat je de juiste maten erbij toevoegt hoe groot de scherm moet worden. Dit heb ik namelijk wel gedaan en kreeg binnen een korte tijd al een prijsopgave retour. Niet verwacht dat het zo voordelig kon zijn, ik heb dan ook niet hoeven twijfelen. Tijdens het akkoord geven van mijn bestelling heeft het enkele dagen geduurd voordat het gemonteerd werd. Al met al genieten we nu nog steeds van onze prachtige scherm in de tuin.Terrasscherm