inside-img

Mijn vader en ik zijn de laatste tijd steeds meer meubels zelf aan het maken. Kleine tafeltjes, houten banken en mooie grote kisten. We zoeken zelf bouwtekeningen op en maken het vervolgens zelf. Nou kwam mijn vader laatst op het idee om zelf een hottub te bouwen. Ik dacht dat dit wellicht iets te hoog gegrepen was voor ons totdat mijn vader me wist te overtuigen. Hij had namelijk op easytubs.nl gezien dat je daar bouwpakketten kon bestellen. Zo krijg je een hottub aangeleverd in een kant en klaar bouwpakket inclusief instructie. Mijn vader heeft er altijd al aan zitten denken om en hottub te kopen dus dit was zijn kans.

0710002

Het bouwen ging ons gemakkelijk af

 

Gelukkig ging het in elkaar zetten van de hottub redelijk snel. Ik had verwacht at het wel wat meer voeten in aarde zou hebben maar het bouwproces verliep vlekkeloos.  Dit kwam mede door de duidelijke instructies de waren meegeleverd. Maar ook de bezorger heeft ons nog enkele handige  tips gegeven.  We hebben ons van te voren goed laten informeren door de mensen van easytubs.nl. We zijn naar de showroom in Barneveld gereden en hebben daar onze wensen en ons budget voorgelegd. Een medewerker aldaar kwam toen met de juiste oplossing.  Sinds twee dagen staat de hottub nu bij mijn vader in de tuin en het is heerlijk om er ’s avonds even lekker in te gaan zitten.

1020002