aluminium veranda

Wanneer je in de woonkamer zit uitkijkend op je tuin heb je niet echt het gevoel dat je buiten zit, met een aluminium veranda van Verasol heb je dit gevoel wel. Deze kun je namelijk in je tuin plaatsen, aan de andere kant is het ook mogelijk om de woning te verlengen met de veranda. Eventueel zijn de overkappingen te leveren met zijwanden en nog luxe met glazen schuifwanden, zo kun je ieder seizoen het gevoel hebben dat je binnen en buiten zit.

aluminium veranda

Mogelijkheden met een veranda

Door het plaatsen van een aluminium veranda maak je een extra ruimte in je tuin, naar keus kun je deze zo uitvoeren dat het een volledige kamer wordt. Een schitterend glazen dak waardoor je naar de hemel kunt kijken, maar wil je liever een dak waar je niet doorheen kunt kijken is dit ook mogelijk. Stel je voor dat je met vrienden lekker van een etentje geniet in de buitenlucht, slaat het weer om dan heb je in een handomdraai een dichte kamer aan je woning. 

Iedere veranda is maatwerk

Wat voor model je ook kiest van de aluminium veranda, altijd wordt deze uitgevoerd als maatwerk. Je kunt zelf bepalen welk formaat je wenst, en wat je er allemaal bij wilt hebben als extra opties. Wil je zijwanden, zonwering, verlichting of glazen schuifwanden het is allemaal mogelijk bij Verasol. Voor de echte beleving, en te voelen hoe degelijk alles werkt kun je ook een kijkje nemen in een van de winkels.