Illustrator in Amsterdam gezocht

Voor mij zelf ben ik opzoek gegaan naar illustrator Amsterdam op het internet. Toen ik dit intypte bij de bekende zoekmachine kwam ik op de website terecht van Cyprian Koscielniak Illustrator. Omdat mij deze naam nogal bekend voorkwam ging ik kijken op zijn website waar van ik deze beste man precies van kende. Al snel werd het mij duidelijk dat deze kunstenaar voor het NRC Handelsblad en het Financieel Dagblad al aardig wat kunst had gemaakt. Hierdoor besloot ik om een afspraak te maken met deze ondernemer om mijn wensen te bespreken.

Een mooi folder voor mijn nieuwe zaak

Op de dag van mijn afspraak bij de illustrator in Amsterdam, werd ik vriendelijk ontvangen door Cyprian Koscielniak. Deze geweldige ondernemer luisterde goed naar mijn wensen en ging dan ook meteen aan de slag. Een paar dagen later had Cyprian mijn werk af en kon ik het bekijken. Ik was meteen enthousiast hier over en besloot dan ook om er meteen folders ervan te laten maken voor mijn nieuwe bedrijf die ik wilde starten. Ook heb ik meteen een mooie schilderij van deze kunstenaar gekocht die nu in mijn woonkamer hangt. Neem een kijkje op de website van deze ondernemer om e zien wat ik bedoel.