Niks is leuker om je eigen muursticker te ontwerpen

plakhetzelf-logo-raamfolie-1000Al een geruime tijd loop ik steeds tegen een muur op in mijn woonkamer wat erg kaal is naar mijn mening. Van het ophangen van een schilderij tot het verplaatsen van meubels, niks werkte naar mijn mening. Diverse winkels afgegaan om te kijken of dat ik iets vinden kan wat de muur kan opfleuren. Bij de laatste winkel waar ik geweest ben kreeg ik de tip of dat ik al eens had gekeken naar een muursticker. Nooit geweten dat dit bestond, had het anders vast en zeker eerder gehaald. Bij thuiskomst ben ik op het internet wezen zoeken naar een manier waar ik dit bestellen kan. Bij plakhetzelf.nl merkte ik dat het bij hun een stuk voordeliger is als dat ik elders gezien heb. Wat ik persoonlijk helemaal geweldig vindt bij hun is dat ik mijn eigen sticker maken kan! Je hoeft dus niet een standaard patroon uit te kiezen maar je kan hiermee je eigen gedachtes laten gaan.glasfolie-woonkamer-200x150

Online ontwerpen is online bestellen.

In de eerste instantie had ik nog nooit gehoord van een muursticker, alhoewel vast ooit wel eens gehoord maar nog niet ergens tegengekomen. Bij het bekijken van de website viel het mij op dat ik ook mijn eigen ontwerp kan uploaden om het als een sticker te krijgen. Dit is iets wat ik al een lange tijd terug had moeten doen! Mijn eigen ideetjes op een sticker in mijn woonkamer krijgen! Iets wat ik al een lange tijd had willen hebben, waar ik nu wel enorm veel plezier mee zal  beleven.glasfolie_huisnummer-200x150