Online een kapstokje babykamer gekocht

De zus van mijn beste vriend is vorige week bevallen van een zoontje. Het is hun eerste kindje dus ze is helemaal in de zevende hemel met de geboorte van Tim. De babykamer voor Tim was vier weken geleden al helemaal klaar. Ik heb ze daarbij een heel weekend geholpen met schilderen en inrichten. Morgen ga ik op kraamvisite en ik heb een passend cadeau gevonden op internet. Ik heb namelijk een kapstokje babykamer gekocht waarin de naam van de baby is verwerkt.  Het is een kapstokje babykamer van hout met de naam Tim erboven op.

De kapstok personaliseren

 

Het kapstokje babykamer is 30 cm breed en 20 cm hoog. Er zitten in totaal twee haakjes aan, wat meer dan genoeg moet zijn voor een baby. Ik heb gekozen voor de kleur grafietgrijs omdat deze kleur prima in lijn ligt met de rest van de babykamer.  Voor de tekst had ik keuze uit drie lettertypes waarbij ik gekozen heb voor Kristen ITC. Dit lettertype ziet er speels uit en past naar mijn mening perfect bij de babykamer.  In totaal was ik maar €34,95 kwijt inclusief verzendkosten. Ik vind het leuk om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Omdat ik de babykamer en de smaak van ouders al enigszins ken kon ik ook zoiets kopen. Ik weet namelijk 100% zeker dat ze hem mooi vinden en gaan ophangen. Hieronder heb ik nog wat foto;s toegevoegd, wat vinden jullie er van?

kinderkapstok_hout_met_naam_personaliseerbaar Kleur Lettertype