Ons wespennest verwijderen

Eindelijk hebben wij iemand gevonden die ons wespennest verwijderen. Niet zomaar iemand, maar een erkend bedrijf die hier vaker mee te maken heeft gehad. Deze hebben speciale kledij en middelen om deze vervelende beesten te verdelgen. Eerst hadden wij niet in de gaten dat onze tuin een huis voor deze stekende vliegen was geworden. Maar toen wij afgelopen weekend lekker aan het genieten waren van een bbq werden wij door deze dieren verjaagd. Wij konden niet meer normaal in de tuin blijven zitten en waren dus genoodzaakt om ons huis in te vluchten. De bbq hebben wij van een afstand mogen bekijken en ook al het eten wat op tafel stond hebben wij niet meer kunnen nuttigen.  

Professionele hulp

Gelukkig hebben wij ooit eens van iemand hier verderop in de straat gehoord dat ook zij door deze beesten werden verjaagd. Zij hebben toen meteen naar OB&P, een bedrijf met een professionele aanpak en is daarom EVM gediplomeerd en gecertificeerd. Wij hebben meteen het telefoonnummer opgezocht en gebeld, want zo konden wij geen gebruik meer maken van onze tuin met deze bewoners erin. 

De volgende dag kwam er al iemand langs om te kijken waar het nest precies zat en hoe deze het beste verwijderd kon worden. Hij ontdekte een ingang in de grond, tussen de bloemen. Hier zag je een druk verkeer van in en uitvliegende geel/zwarte vliegen. Meteen is de medewerker aan de slag gegaan, natuurlijk had hij wel eerst de veiligheidsmaatregelen in acht genomen en dat was om te beginnen het bewuste pak aan te trekken.