Verlaagd plafond badkamer is een echte aanrader!

 

 

Op dit blog schrijf ik alles wat met wonen te maken heeft! Het onderwerp van vandaag is Verlaagd plafond badkamer. Ik vind dat te weinig mensen gebruik maken van het verlagen van hun plafond. Sommige kleine huizen hebben een heel hoog plafond, en dat vind ik helemaal niet mooi. Ik heb afgelopen maand een verlaagd plafond badkamer laten plaatsen. Ik vond het plafond in mijn badkamer veel te hoog en daar stoorde ik me soms enorm aan. Meestal is het renoveren van een plafond een heel vervelend klusje, maar dat was nu helemaal niet het geval. Het bedrijf dat ik ingehuurd had, plaatsen het plafond vrij snel. Na een dag werken was het plafond al verlaagd, en dat met een verbluffend resultaat!

Echt top personeel vind je bij www.hmdspanplafonds.nl!

Iedereen denkt dat een plafond renoveren veel troep met zich mee brengt. Gelukkig was dat niet het geval bij dit bedrijf. Mijn hele badkamer is heel gebleven zonder enige schade. Binnen een dag is gelukkig mijn plafond gerenoveerd en dat vind ik natuurlijk fantastisch. Het eindresultaat mag er ook zeker wezen. Mijn plafond in mijn badkamer oogt nu prachtig. Eindelijk kijk ik niet meer zo hoog naar boven, en ik voel mezelf prima in mijn eigen badkamer. Heb jij een te hoog plafond waar je van af wilt? Dan raad ik het jullie aan, om een kijkje te nemen op de bovenstaande link!