actieartikelenToen ik een nieuwe douche ging maken was ik erg verbaasd om te zien dat er zoveel mogelijkheden zijn voor douchekranen. Ik heb er zelf nooit bij stilgestaan maar er zijn echt ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om kranen. Ik heb uiteindelijk via Sanitair Online wel de geschikte kraan gevonden echter het was een hele klus om de geschikte douchekraan te vinden. Ik heb een linkshandige vriendin en, aangezien we net gaan samenwonen, was ik verbaasd dat er zelfs douchekranen en gewone kranen zijn die voor linkshandigen gemaakt zijn. Dit zijn elementen waar je zelf niet zo snel bij stilstaat maar het is te koop. Dit is voor haar natuurlijk geweldig en uiteindelijk ook voor de kinderen.

Veiligheid

Een kraan kopen die veilig is voor kinderen is de wens van elke ouder. Dit is gelukkig mogelijk met de thermostaatkraan. Deze is eenvoudig in te stellen en zo kan de temperatuur vastgesteld worden voor een langere tijd. Hierdoor kan bijvoorbeeld de temperatuur ingesteld worden op 38 graden zodat het niet al te warm is. Daarnaast is het mogelijk om deze aan te passen naar geschikte temperaturen voor volwassenen. Hierdoor kunt u de kinderen met een gerust hart douchen, of in bad doen, zonder dat de temperatuur teveel gaat schommelen.

Het is ook prettig om een kindvriendelijke kraan te hebben die door kinderen niet eenvoudig te gebruiken is. Hierdoor kan je de kinderen laten helpen met het koken of onder de douche doen zonder dat het gevaarlijk wordt. De ideale oplossing voor elke ouder.